Contact

Contactgegevens

Adres

Cultureel centrum ‘t Gasthoês
Gasthuisstraat 25
5961 GA HORST

Locatie

De schilderlessen worden gegeven in de schilderzolder (ruimte 4.01) van cultureel centrum ‘t Gasthoês in Horst.

Social media

Je kunt ons via de volgende links ook volgen op Facebook en Instagram.

Lid worden

Proefles

Mocht je op basis van de informatie op deze site interesse hebben om eventueel lid te worden dan bestaat de mogelijkheid om in overleg tijdens een reguliere les een proefles te volgen. Met name voor de zondaggroep kunnen we nog leden plaatsen. Je kunt dus ook tijdens het lopende seizoen starten indien er voldoende plaats is binnen de gewenste lesgroep.

Lesgeld, contributie

Deelname aan de schilderlessen vindt plaats op basis van een lesperiode c.q. serie van 13 lessen.

De eerste lesperiode is van september tot ergens in december en de tweede lesperiode is van januari tot ergens in april.

Inhalen van een les is mogelijk in overleg met onze docent Leo Coppus. Als er door omstandigheden een les uitvalt, wordt altijd getracht om deze op enig moment in te halen. Lukt dit niet dan vindt restitutie plaats van het lesgeld/contributie.

Per les (van 2,5 uur) bedraagt in 2021-2022 de contributie €5, het lesgeld €6 en het koffiegeld €1. In totaal dus €12 per les. Per lesperiode bedragen de kosten dus 13 lessen x €12 per les = €156. Dit is dus nog geen €5 per lesuur.

Aanmelden

Lid worden of een proefles plannen? Neem dan contact op met Kika van Nieuwenhuijzen via tel. 077-3982798 of vul onderstaand contactformulier in.

Algemene zaken

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.