Contact

Contactgegevens

Adres

Cultureel centrum ‘t Gasthoês
Gasthuisstraat 25
5961 GA HORST

Locatie

De schilderlessen worden gegeven in de schilderzolder (ruimte 4.01) van cultureel centrum ‘t Gasthoês in Horst.

Social media

Je kunt ons via de volgende links ook volgen op Facebook en Instagram.

Lid worden

Proefles

Mocht je op basis van de informatie op deze site interesse hebben om eventueel lid te worden dan bestaat de mogelijkheid om in overleg tijdens een reguliere les een keer sfeer te proeven en, indien mogelijk, een proefles te volgen. Met name voor de dinsdagmiddaggroep kunnen we nog leden plaatsen. Maar ook op de dinsdagmorgen en dinsdagavond zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je kunt dus ook tijdens het lopende seizoen starten indien er voldoende plaats is binnen de gewenste lesgroep.

Contributie & lesgeld

Deelname aan de schilderlessen vindt plaats op basis van een lesperiode c.q. serie van 13 lessen. De eerste lesperiode is van september tot ergens in december en de tweede lesperiode is van januari tot ergens in april.

Inhalen van een les is mogelijk in overleg met onze docent Leo Coppus. Als er door omstandigheden een les uitvalt, wordt altijd geprobeerd om deze op enig moment in te halen. Lukt dit niet dan vindt restitutie plaats van contributie/lesgeld.

Per les (van 2,5 uur) bedragen in 2022-2023 de kosten vooralsnog €11 aan contributie en lesgeld. Dit is dus nog geen €5 per lesuur. Per lesperiode van 13 lessen is dit dus in totaal €143. Voor koffie en thee wordt aan elke deelnemers €1 per les en dus €13 per lesperiode aan kosten in rekening gebracht. Als u hieraan niet wilt deelnemen kunt u dit aangeven.

Het totaalbedrag van €312 per jaar wordt in 2 termijnen van €156 aan het begin van elke lesperiode (augustus/september en december/januari) in rekening gebracht.

Aanmelden

Lid worden of een proefles plannen? Neem dan contact op met Ton Keizers via penningmeester@tbrouwershuis.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Algemene zaken

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.