Contact

Contactgegevens

Adres

Cultureel centrum ‘t Gasthoês
Gasthuisstraat 25
5961 GA HORST

Locatie

De schilderlessen worden gegeven in de schilderzolder (ruimte 4.02) van cultureel centrum ‘t Gasthoês in Horst.

Social media

Je kunt ons via de volgende links ook volgen op Facebook en Instagram.

Lid worden

Proefles

Mocht je op basis van de informatie op deze site interesse hebben om eventueel lid te worden dan bestaat de mogelijkheid om in overleg tijdens een reguliere les een keer sfeer te proeven en, indien mogelijk, een proefles te volgen. Met name voor de dinsdagmorgen- en dinsdagavondgroep kunnen we nog leden plaatsen. Maar ook bij de dinsdagmiddaggroep zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook kun je desgewenst op een reservelijst geplaatst worden en krijg je bericht als er weer plaats is binnen de door jou gewenste lesgroep.

Contributie & lesgeld

Deelname aan de schilderlessen vindt plaats op basis van een lesperiode c.q. serie van 13 lessen. De eerste lesperiode is van september tot ergens in december en de tweede lesperiode is van januari tot ergens in april.

Inhalen van een les is mogelijk in overleg met onze docent Leo Coppus. Als er door omstandigheden een les uitvalt, wordt altijd geprobeerd om deze op enig moment in te halen. Lukt dit niet dan vindt restitutie plaats van contributie/lesgeld.

Per les (van 2,5 uur) bedroegen in 2022-2023 de kosten €11 aan contributie en lesgeld. Dit is dus nog geen €5 per lesuur. Per lesperiode van 13 lessen was dit dus in totaal €143. Omdat de uitgaven in verhouding tot de inkomsten gestegen zijn zal er in de ledenvergadering van 4 september 2023 een voorstel worden ingebracht om de contributie en het lesgeld te verhogen.

Aan het begin van elke lesperiode (augustus/september en december/januari) worden de kosten voor 13 lessen in rekening gebracht.

Aanmelden

Lid worden of een proefles plannen? Neem dan contact op met Ton Keizers via penningmeester@tbrouwershuis.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Algemene zaken

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.