Algemeen

Ledenvergadering

Aan het begin van ieder schilderseizoen houden we begin september een ledenvergadering. Ieder lid wordt hierbij geacht aanwezig te zijn. Voor leden zijn de voor de vereniging relevante verenigingsdocumenten op deze site te raadplegen.

Exposities

We trachten 2-jaarlijks een expositie te organiseren zodat onze leden hun werken ook aan een groter publiek kunnen laten zien. Daarbij bestaat ook de mogelijkheid dat de leden hun werkstukken te koop aanbieden.

Op 23 en 24 april 2022 hebben we voor de eerste keer in ’t Gasthoês een expositie gehouden. Gezien de reacties van deelnemers en bezoekers kunnen we spreken van een geslaagde expositie. Het voornemen is om in het weekend van 4 en 5 mei 2024 wederom een expositie te organiseren in ’t Gasthoês.

Klik op een foto voor een vergroting.

Seizoensafsluitende bijeenkomst

Een goed gebruik is om het schilderseizoen jaarlijks eind april/begin mei met zijn allen af te sluiten met een gezellige bijeenkomst in de geweldige tuin van onze docent Leo Coppus. De zelf gemaakte hapjes zijn ieder keer verrassend en heerlijk. Ook is goed weer nagenoeg altijd verzekerd!

Klik op een foto voor een vergroting.